Hvalpe annoncer


Læs evt. her.

Inden du køber en hvalp

Et godt råd til dig der sælger hvalpe/hunde, tag ikke i mod check's, sælg kun mod kontant betaling.
Et godt råd til dig der køber hund, sørg for at der bliver lavet en købskontrakt, og læs den godt igennem før du skriver under.


Dato Sælges Kontakt

18. marts 2018

Se her

pris: 8500;-
Til salg. 7760
Fransk bulldog.
De mest fantastiske fransk bulldog piger er snart klar til at flytte hjemmefra, de er født 28.1.2018 og er flytteklar 26.3.2018. Inden flytning vil de være ormebehandlet, chippet og vaccineret 1 gang, samt sundhedstjekket med sundhedsbog. Mor og far er de mest fantastiske familie-hunde med det bedste sind, ingen vejtrekningsproblemer, sunde og raske. De er født og opvokset i stuen og vandt til alle hverdagens lyde. Vores hunde er en stor del af vores familie, og elsker alle mennesker. Kom og vælg din hvalp nu og følg den til du kan tage den med hjem. Depositum 2000,- som ikke refunderes ved fortrydelse. Pris 8500,-
tlf.: 50695826
5. december 2017

dværg gravhunde hvalpe

pris: 4000
Sælges. 1 sort han
1 Rød tæve
tlf.: 50510363
18. oktober 2017

Labrador/retriever

pris: 5500
Vi har 5 dejlige hvalpe tilbage, 2 piger og 3 drenge. Hvalpene bor sammen med os på gården og er sammen med hele familien, de er vant til børn i alle aldre og er fra fødslen vant til at blive masseret på ørene, halen,maven og poterne så de er vant til det. De er vant til katte heste og marker og de er meget sociale da de er med til næsten alt vi laver. De er vaccineret, fået 3 gange ormekur sundhedscheck samt chippet. Vi håber der findes skønne familier derude der vil elske dem ligeså meget som vi gør. Der er stamtavle på mor og far som vises
Adie@thomastomrer.dk
16. oktober 2017

Guldklumper søger nye familier.

pris: 4500
5 total dejlige han Formel 1 labrador og tysk korthåret hønsehunds blandings hvalpe fra den 11/09-17 søger nyt hjem. Freja vores dejlige tæve, er ren F1 Labrador uden stamtavle og vores dejlige familiehund. Hun er hvalp af egen avl fra forældre med DKK-stambog. Hun er meget kærlig og god til børn. Rigtig lære nem og meget energi. Hun bliver brugt til jagt og spor og er meget god til det og har vundet en del konkurrencer inde for jagt og lydighed, Faren er ren Tysk korthåret Hønsehund med stamtavle. Han er ligeledes en rigtig dygtig jagt hund og kærligt væsen og også vundet rigtig mange konkurrencer inde for det. Hvalpene vokser op med masser af kærlighed i vores køkken, og vil være vant til børn, og mange forskellige daglige lyde. Vi venner dem også til skud. (skal den ikke bruges til jagt så bliver der ikke problemer nytårsaften). De vil også blive præsenteret for vand (hvis det ikke når at blive alt for koldt) andre hunde / katte / høns / vildt / køreture i bil. Og alverdens andre ting. Ligeledes vil de blive vaccineret, chippet, registreret, få sundhedstjek og sundhedsbog, få ormekur og der medfølger en hvalpe start pakke med det foder de bliver fodret med her og et stykke af tæppet fra kassen så starten væk fra dens søskende ikke bliver så svær. Krydsningen er planlagt da vi selv skal ha en ny fra med samme blod, og med ønske på en labradore med et lidt større søg og stand. Og en hønsehund med vand passion! (Der er ingen garanti for andet end en skøn hund!) Købere med jagt interesser eller anden aktiv hundesport vil blive foretrukket!
Når man reserverer en hvalp, betaler man de første 1500,- i depositum, som ikke bliver betalt tilbage ved fortrydelse men fratrækkes ved afhentnIng. Ved interesse kan jeg kontaktes på hvalpenes Facebook side: Freja's hvalpe 11/9 2017 eller på Tlf.: 60621128 hvor der også vil blive lagt en del billeder samt videoer af dem op.
Hvalpene bor i Hoptrup ved Haderslev. Kom gerne og kig / følg din nye bedste ven.
tlf.: 60621128
11. oktober 2017

Bishon / Shih Tzu hvalpe, 5 uger, salgsklar 3. Nov.

pris: 6000 kr.
5 små bamser, 1 tæve og 4 hanner. Er klar til nye hjem fra 3. Nov. Har fået ormekur, vaccination og chip inden afrejse. Er født og opdrættet her i køkkenet. De er meget sociale og legesyge, er også begyndt at komme ud i haven et par gange dagligt. De er vant til alle lyde i hjemmet og har været med ude at køre i bil.
tlf.: 75695968
19. september

FRANSK BULLDOG HVALPE

pris: 9000
Fransk bulldogs hvalpe sælges 5 skønne hvalpe søger deres kommende blivende hjem.
Min skønne tæve Bella, har lavet et rigtig flot kuld sammen med hendes gode ven Viggo. Begge forældre er sunde og raske, har hverken allergi eller andre sygdomme. Derudover har begge forældre en utrolig god vejrtrækning og har ingen besvær. De har begge overholdt alle sundhedstjek, og blevet tjekket før de har parret. De er begge vokset op som familiehunde i trygge omgivelser og er vant til børn. Begge forældre er af racen fransk bulldog. Mor vejer 10,5 kilo og far vejer 14 kilo, så hvalpene kommer nok til at veje derimellem.
Bella har 5 hvalpe tilbage - 4 drenge og 1 pige. Før de vil komme ud i deres nye hjem, vil de være vaccineret, fået 3x ormekur, chippet og have sundhedsbog, foder til den første tid, tæppe der lugter af Mor og en masse gode råd til at tage med hjem. Derudover vil hvalpene blive præsenteret for diverse lyde i hjemme (musik, støvsugning osv) og vil have prøvet at køre bil. I vores hjem vokser hvalpene op med mor, onkel (hanhund) og kat. Hvalpene vil kun blive solgt til familier, der matcher hvalpen og hvor jeg føler, at I er de helt rette.
Hvalpene er en uge gammel og klar til at flytte hjemmefra d. 26 oktober. Så hvis du vil følge din hvalp allerede fra en tidlig start, så er det helt klart muligt. Alle hvalpene er allerede tjekket af dyrlæge, som siger at de er så flotte og fine. Ingen af dem har nogle mangler, og vokser så fint.
En Facebook side vil blive oprettet, så de forskellige familier vil have mulighed for at følge deres nye hvalps søskende ud i fremtiden - og så kan jeg også følge lidt med ??
Prisen for en hvalp er 9000 ,- Når vi har fundet det rette match, skal der betales et depositum på 3000,- hvis man vil reservere sin hvalp, hvor resten bliver betalt den dag I henter hvalpen.
Hvalpene kan besøges i 5592 Ejby.
Mange hilsner Bella og hendes menneske mor - vi glæder os meget til at møde jer.
15. August 2017

dejlige familiehunde

pris: 4000
hvalpe af mor,ægte stockhåret schæfer og far labrador med stamtavle.begge forældre haves. hvalpene er vokset op inde ,de er 9 uger nu og næsten renlige. de er selfølgelig chippet,vaccineret. dyrlægetjekket og fået ormekur 2 gange. der medfølger sundhedsbog,tæppe og hvalpefoder. har 4 fantastiske piger tilbage.
tlf.: 42755194
13. August 2017

OLD ELGLISH BULLDOG

pris: 12-15000
Hvalpe søger nyt og blivende hjem . Vi er 3 drenge og 5 piger som glæder os til at møde vores nye familie. Vi er klar til at rejse hjemmefra d.18 sep Og vi vil være vaccineret, chippet, sundhedstjekket og ha fået ormekur. Vi vil også ha en EKC stamtavle og være registreret i dansk hunderegister.
tlf.: 40503463
7. August 2017

Schipperke blandinger

pris: 6500,00
5 små lækre Schipperke blandinger, 3 hanner og 2 tæver født den 12/7, er salgsklar tidligst den 6/9. Mor er ægte Schipperke og far er halv Schipperke og halv Pomeranien. Hvalpene er chippet, fået ormekur og er vaccineret ved fraflytning, der medfølger lidt hvalpefoder og sundhedsbog. Depositum 1000,- ved bestilling ,som modregnes ved afhentning og betaling. Refunderes ikke ved fortrydelse af bestilling. Begge forældre kan ses ved besøg. 2 HANNER TILBAGE.
tlf.: 21459987
4. August 2017

Blandings hvalpe

evt. pris: 5000
Har 9 stk hvalpe født den 2.7.17, 6 piger 3 drenge. De er blandet af tysk pinscher + rootwieler+ labrador. Pigerne ligner tysk pinscher er kun 1 eller to i blandt der ligner moren. Og drengene ligner en labrador hvor der vist os kun er en i blandt der ligner moren. De er ud af meget aktive hunde, så vist det er en sofa hund du søger, så er det ikke dem her. De bliver vaccineret—chippet— hunderegistret og for ormekur og selvfølgelig en sundhedsbog. Vist det har vakt din interesse send mig endelig en pb eller sms på 71787223. Jeg vil gerne have et forbehold, vist vi ikke har samme holdning til hunde! hold, så bliver det ikke dig og mig, da Jeg gerne ser at mine hvalpe skal blive hos dig/jer hele livet. Drengene koster 4500 og pigerne 5000 og ved reservation af en hvalp betales der depositum på 1000kroner som selvfølgelig bliver fratrukket når i kommer efter jeres hvalp.
tlf.: 71787223
26. juli 2017

6 yndige Jack Russel hvalpe

pris: 3.500,-
Jack Russel terrier Seks skønne og charmerende hvalpe til salg til gode hjem. Der er 5 drenge og 1 pige. Alle sammen sunde og raske.
Født den 30. juni og klar til at flytte hjemmefra 25. august. Vil du følge din hund fra ganske lille så er du velkommen. Hvalpene opvokser indenfor hos familie på landet med børn.
Det er en hunderace med en dejlig personlighed. Vi hjælper med at finde det rette match og herefter kan hvalpen reserveres mod reservationsgebyr på 800 kr, som selvfølgelig refunderes såfremt hvalpen købes.
Begge forælde er skønne familiehunde, altid i godt humør, venlige og rare og samtidig med deres instinkter i behold. De kan begge ses her hos os. Mor er glathåret og far er broken.
De er renracede, afstamning på mor og far er kendt, men hvalpene sælges uden papirer.
tlf.: 29495187
23. juli 2017

3 pekingeser hvalpe

pris: 4500
3 dejlige lys cremefarvet hanner tilbage født 22/6 og salgsklare 24/8...de bliver sundhedstjekket vaccineret chippet og optaget i dansk hunderegister...sundhedsbog medfølger...alle er stue opdrættet og vant til kat....de er bare meget dejlige
tlf.: 22588822
22. juli 2017

Jack Russell Terrier

pris: 7.000 / 6.000
Mille har fået hvalpe 2 hanner og 2 tæver – klar til levering uge 34 / 2017 Mor og far er stambogsført i Dansk Jack Russell Terrier Klub – DJRTK. Mor / stående: Mille er kåret til DJRTK Grav Champion i 2016. Far / siddende: Anton er kåret til DJRTK Grav Champion i 2015. Begge hunde anvendes til jagt samtidig med de er gode rolige hunde som er tæt knyttet til familie voksne og børn, bor ikke i hundegård. Hvalpene sælges fortrinsvis til jægere eller personer som vil aktivere dem på anden vis som brugshund. De bliver socialiserede, får ormekur, chippet, og sundhedsattest fra dyrlæge samt vant til at kører bil. Stamtavle i DJRTK. Hvalpene kan reserveres ved betaling af depositum på Kr. 2.000,- dette betales ikke tilbage ved frafald. Uegnede købere fravælges.
Der er allerede reserveret et par hvalpe, så det er med at være hurtig. Hvalpene kan besigtigelse efter nærmere aftale
tlf.: 25289523
19. juli 2017

FT Springer spaniel hvalpe 2 hanner< /h2> pris: 3000
Vores hund Emma har fået et kuld dejlige hvalpe. De er klar til at flytte hjemme fra sidst i august. Der er stamtavle og de er vaccineret og fået ormekur. Begge forældre går på jagt, de elsker også bare at ligge og blive kløet bare ørene.

tlf.: 26404010
16. juli 2017

Cocker spaniel hvalpe sælges

pris 5500
7 skønne Cocker spaniel hvalpe søger pr 4.9.2017 et ny hjem.
5 tæver
2 hanner.
Tæver: 2 lyse brune med hvid og 3 sorte, med hvide aftegn.
2 sorte hanner med hvide aftegn.
Mor Solvej: Hvid og lys brun, skøn tæve med roligt sind, skøn familiehund og ikke skudræd.
Far: brun, jagtglad familie hund, med roligt sind.
Hvalpene kan ses fra sidst i uge 30, da mor og hvalpe skal have ro den første tid.
Ved reservation af hvalp, betales depositum på 1500 kr.
Hvalpene vil ved afhentning have fået ormekur, blevet chippet og fået den første vaccination.
tlf.nr. 21629272
12. juli 2017

Labrador hvalpe

pris: 8500
8 sunde, stærke labradorhvalpe født den 3. juli 2017. 2 brune og 3 sorte hanner samt 1 brun og 2 sorte hunner. Begge forældre har schweisslinjer på bedsteforældre og oldeforældres side. Mor: DK 100000/2015 Pap´s Sloggi. Har bestået DKK schweissprøver 400m/3t og 400m/20t med 1. præmie. Far: er DK14445/2010 Samson, en af Danmarks mest vindende schweisshunde, allerede som 1 årig blev han registreret schweisshund, efterfølgende er han blandt andet blevet DRK Danmarks mester i Vildtspor, har opnået 1. præmie både på Dansk Schweisshundeforenings eliteschweissprøve og DKK eliteschweissprøve og er! blevet svensk vildtspor champignon. Begge hunde er helt i top med hensyn til HD, albuer og øjenlysning. Pris 8.500 kr. ved reservation af hvalp betales depositum på 1.500, som ikke vil blive refunderet ved fortrydelse. Leverings klar 28. august 2017.
tlf.: 51214482
16. juni 2017

Schæferhvalpe

pris: 9.000,-
Hvalpe efter Mai Tuk Tiramisú, FP, UHP, HD:A, AA:0(Hasko Z Perstatského Mlýna, IPO3, AK, HD:A, AA:0 - Mai Tuk Joo-Lee, BHP3, AK, HD:B, AA:0)og Soba, PH, PH-P, HD:A, AA:0(Jabina Ludo, BHP3, AK, HD:B, AA:1 - Nederholms Budtie, FP, AM, HD:B, AA:0). Hvalpene er salgsklare den 19/7,sælges vaccineret, ormebehandlet, dyrlægekontrolleret og med DKK-stamtavle. Hvalpene vokser op inde og ude, kender derfor hverdagens lyde og indtryk. Forventer et godt temperament. Kontakt med evt på 2016 0069
tlf.: 20160069
31. maj 2017

Labrador blandings hvalpe

pris: 2.000
Min skønne tæve (Chica) fødte d. 25/4 2017 7 dejlige hvalpe. De er klar til at blive hentet af sine nye familie fra d. 20/6 2017. Chica er en blanding (mor: Border Collie/Schæfer, far: Lys Labrador/Berner Sennen), og blev parret med lys labrador med et godt sind. Chica er meget dygtig til Agility, Spor, Rally, Lydighed og er en rigtig god vagthund, og jeg håber/regner med, at hendes hvalpe bliver mindst ligeså gode ? Der er 4 tæver og 3 hanner. Jeg ønsker ikke at tjene på dem, men vil gerne have mine udgifter dækket. Prisen er derfor KR. 2.000, som dækker ormebehandlingx3, vaccine, chip og lovpligtig registrering. Der medfølger hvalpefoder til de første dage i nyt hjem. Hvis du er interesseret, er du velkommen til at komme og se hvalpene, måske vi kan finde et godt match. I kan også følge min facebook side ”Chica’s hvalpe”, hvor jeg løbende lægger billeder op. Jeg bor i Tåstrup(2630)

tina@sport.dk
27. maj 2017

Akita Inu

pris: 15000
En dejlig hunhund af racen Akita Inu er snart 2 uger gammel. Den er en af 2 hvalpe i vores hunhund første kuld. Vi forbeholder os retten til at vælge den rette køber til hunden. Men kontakt os gerne og få en snak med os omkring Akita Inu hunden ;) Den vil være klar til at rejse fra os i fra uge 28 da den der er 8 uger gammel ;)
Venlig Hilsen Mette
tlf.: 41246555
22. maj 2017

Dejlige FT Cocker Spaniel hvalpe sælges

pris: 8000
Jeg sælger disse 3 dejlige Field Trial (FT) Cocker Spaniel hvalpe. De er født d. 11. april og salgs-klar d. 5. juni (8 uger gammel). Det er 3 hanner og der medfølger stamtavle. Ved afhentning vil de være chippet, vaccineret og ha fået ormekur. Både moren og faren er jagttrænede. Da deres far var 18 måneder kom han på en 4. plads i jagtprøver Der er 2 røde hvalpe med lidt hvidt, og 1 sort med hvidt For mere info eller interesse, skriv SMS/ring til 60714883
tlf.: 60714883